Pages

Monday, November 02, 2009

Lagi - GAMBO NGERI


oleh kerana permintaan ramai (ramai ke...perasannye kite ni), maka kite pun mengupload le gambo kite yg memang XXXXXXXXXL yg korg nmpk b4 this gambo PERUT ku yg berlapis tu jek.. Yg ni gambo nmpak mcm org MENGANDUNG...




MENGANDUNG? mana bole...kite ni dlm perut MENGANDUNGI pelbagai isi..
xpayah le dihuraikan ape bende ade dlm perut ini..
KORG FK LE SENDIRI...
dulu all my uncles n aunties ckp yg aku ni mcm
ALAM FLORA..
masuk je cnfm habis
mungkin sbb itu le aku jadi cenggini
he..he..he..

13 comments:

  1. Cuba buat program detox dulu seminggu atau 2 minggu....cuci dalaman dulu...lepas tu baru diet menjadi ;-)

    ReplyDelete
  2. SALAM....LIN KITA SAMA2 USAHAKANNYA.... MELETOP itu k.PILAHHHH...AHAAHHAHA
    eynda: mcm mana nak buat DETOX tu ek?

    ReplyDelete
  3. ha..smlm kite bc blog si posh 76..ade 1 bende ni xsilap nama inte cleanse (agaknye kt farmasi ade jual - tgk blog posh76) mari kite g bli n pakai..thank kak eynda...

    ReplyDelete
  4. salam.. semoga berjaya Noradzlina dlm 99HTN!!
    :) - Haiza

    ReplyDelete
  5. hehehe... chaiiiyokkkkkkk untuk noradzlina...

    ReplyDelete
  6. takper meh kita diet sama2 yek...yg penting u kena diet & exercise taw...mesti leh nyer...

    ReplyDelete
  7. Haiza, posh76, @Lin..tima ksh...Mari semua..kite sahut cabaran 99HTN...KITE SUME BOLEH....

    ReplyDelete
  8. Sanggup nak cuba Master cleanse? I pon x sanggup.. hihi :D

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...
    sy dh add u kat blog yer...
    bdn kita lebih kurang jer..
    tapi sy lgi berat tau...
    i hari2 minum gcl cleanse untuk daily detox... lps mkn confirm pergi toilet... hehe...
    chaiyok2...

    ReplyDelete
  10. mar n tuan blog: thanx...u guys too all the best n good luck...
    Ms Pancake: TAKUT le..u nye cite cara MASTER Cleanse tu buat i rasa NGERI jek... anyway laxative tea tu mgkn ble try kot..sbb skang kite msh amik psyillium husk (spelling error kot)...tp tu le..mkn dh xde nasi kn...so ape yg nk dbuang?
    Mimie: ha ah..lbh krg jek bdn kite..tp mantaian COMEL kn...eee perasannye..ok mari kite turunkan berat bdn bersama2...

    ReplyDelete