Pages

Monday, August 16, 2010

Our Sahur



slm
mlm td dh kering idea nk masak apa
seriyes

nasib bek ank dara ckp
masak sardin la bu...

jd
sy masak sardin, goreng karipap lebihan semalam, ayam goreng n ikan bilis bawang goreng tu request dr en FENDY
air plak ada milo, ada horlicks ada teh o
sbb len org len citarasanye...

10 comments:

  1. wah mcm2x jenis air....kte lak kak..perangat lauk semalam je..dah bujang2x nie kan..

    ReplyDelete
  2. ha ha ha..camne nk perangat lauk smlm klu lauk smlm dh habis...syaza pulun semua

    ReplyDelete
  3. aah akak sama ngan mia .. pernagat lauk yg dimasak sebelumnya ajer ..
    tapi sardin nieh penambah selera dik .. kalau akak masak .. dari ambil shake terus layann sardinnn herghhh bahayaaaaaaaa bertambah2 pulak tuuuu hehehhe

    ReplyDelete
  4. Kering idea pun kemain banyak lagi ko masak..
    Kalau aku time2 skang ni..
    Memang 1 lauk + 1 pinggan nasi + air
    Tu je yg larat..

    Kalau izman takde..

    1 mug milo + roti @ biskut

    Malas tahap gaban naga sakti woooo

    ReplyDelete
  5. Lin..lauk buke pose atie pon kalah ngan lauk sahur ko..dah terbese nasi + lauk + sayur + air 0...sume tu makcik kat kedai masak hehehe...tingin gak nk masak tp xsempat la..smpi umah dah kul 7..

    ReplyDelete
  6. kak ieda: lin ada ms gak kak....ada masa rajin ada masa malas. mmg betul sardin tu pembuka selera, tp kdg2 lin xde slera nk mkn sardin...


    zel: dolu bole la msk setakat perut aku kenyang dh le...ms zmn aku sorg kt umah je yg pose
    time weken br masak best2 sbb en FENDY balik

    t: xpe arrrrr, sok weken pulun le balik (COVER) masak le utk asry weh....(takut asry jek masak utk ko keh keh keh...xpe tolong menolong)

    ReplyDelete
  7. Malas2 pun meriah lauk....akak hari tu hubby kata nak makan nasi jugak masa sahur so masak time berbuka banyak skit...sekarang dia takmo makan nasi pulak...makan roti cicah2 lauk je...

    ReplyDelete
  8. kak eynda: ok la tu dia nk gak mkn roti cicah lauk...

    ReplyDelete
  9. tu ar..nak gak masak tuk dia tp mesti dia nyibuk gak n slalunya dia take over..sabo jer la..best plak tgk lin bleh masak macam2..

    ReplyDelete
  10. t: jgn jeles...ur time will come soon

    ReplyDelete