Pages

Wednesday, May 26, 2010

LauK PeNGaNTiN

td call ibu back in JB
tgh ngedeng2 cite





bu, nnt sape msk lauk pengantin?
ms my 2nd sis kawen, me n ibu nye ank angkat yg masak

tok nggal (tunggal)

ooo

sng jek, dia msk siap2 kt umh, tinggal bwk dtg umh kite n curah le kuah bebagai

lauk pe jek?

ala, lauk biasa...udg, ikan...

ayam xde?

ayam amik jek yg diorg goreng utk mkn tetamu

ala...xnk ke buat AYAM PANGGANG? klu ibu nk org (me) bole tlg buatkan...
(saje nk PROMOTE resepi kak nor )

klu ko nk buat ok gak ... utk 3 meja ye..

ha? bnyk nye? ok le, nnt org buat utk 3 meja, sok org blk bg 3 eko ayam bio org perap ayam tu dolu...tp org msk je le, garnishing sume bebagai xde le...

xyah nk berias bagai, janji sedap




KESIMPULANNYE:

he he he ... bole ke sy ni tunjuk skill?
nnt klu sempat sy snap pic le yek...

3 comments:

  1. musti sedap ayam panggang tu nanti.. akak kan pandai masak.. hehe.. kak,nanti kongsi2 la resepi yea.. boley sya try,. resipi nasi ayam akak sya da salin.. maybe sok lusa sya masak. hehe.. nway,tenkiu yea kak..

    ReplyDelete
  2. hi hi hi malunye sy..ciek nnt dh cuba tlg tepek gambo yek..nk gak sy melayan rasa dgn tgk gambo tu..bio tangkapeleh air liuq

    ReplyDelete
  3. tunjuk la camne.....nurul taknak resepi je....nak step by step skali tawww........tak kire....

    kak lim,ada tag.....jgn buat2 lupa:-)

    ReplyDelete