Pages

Friday, February 05, 2010

spEcIAl n3

sambung n3

3 Feb 2010



In between lunch

'ROTI ULTRAMAN'

Tu kak Dzila yg panggil. Katanya roti ni dr dia kecik lagi dh de..ssh nk dpt skang... dia dpt kn utk kami sume dr Family Store @ Seremban..kt Pilah pun xjumpa tau..seriyes sedap banget



masa lapang ank bujang skang adalah chatting dgn si ayah yg dok dkt Tg Malim..actually bkn Ikram kenal huruf sgt, tp si ibu tunjuk huruf pe yg nk kene key in..but the rest dia tau pe nk kene buat mcm backspace klu slh type, enter klu nk masukkan words tu dlm chat box...ok le..

4 Feb 2010



balik dr main Skuasy
1st time cuba...slalu tgk jek

xde gambo le nk buktikan...
ni gambo kt kedai mkn

5 Feb 2010

2 minggu lepas terima 1 sampul surat, dlm nye de...



besday kad

n



4 kpg baucer 10% yg bertarikh luput 28 Feb 2010 ni...

cuma de 1 prob jek...
yg kite ble g adalah kedai PUSAT PAKAIAN HARI2
sbb tu je yg de branch kt n9
yg len
1) Zero Degree Sdn Bhd - Petaling Street n Pekan Kapar
2) Pusat Pakaian Harian Sdn Bhd - KL (B. Sri Permaisuri, Seri Sentosa n Sri Manja), S'gor ( Jln Kapar-Meru, Pekan Kapar, Semenyih) n Johor (Muar, Tangkak)
3) XES The Shoe Shop (yg ni kite xtau kt ne de) rasanye mcm kt The Mines klu xsilap..tp xde dibg adress plak kt ne kedainyer...



ni le org nye

BESDAY 'GIRL' tu...

perasan tul



'besday girl mkn ni jek'
sound dr 1 of my colleague

senyum je lek

wal hal td g mkn2
hah ambik ko...



chicken chop (adalah 2 potongan kecik je dpt mkn)
yg len dimkn oleh 2 org bdk nama Syaza n Ikram



ni sebenonye belen ank2 mkn, baru le si ibu mkn....



Ikram yg dh kekenyangan...Syaza yg xmo 'ditangkap gambonye'

alih2 dtg 1 akk

akk: adik tutup paip ye... (sambil memulas kpla paip)
ibu: adik tutup kpla paip nape? akk tu nk buat keje xble...
adik: (muka slambe jek..xjwp pe2)

n

ini adalah kad besday yg direka oleh anak dara khas buat ibu nye...



sape xble baca

ini adalah pe yg ditulis oleh anak dara




Selamat Hari Jadi Ibu

Ibu nak apa untuk Hari jadi
Ibu akak guna duit raya akak
Selamat Hari jadi ibu
bulan Sembilan ni Hari jadi (akak tau - dia dh padam)
Ibu nak beli apa untuk kakak
Selamat Sejahtera Ibu Kakak
(gambo heart) Kakak Sayang Ibu

(ada 2 gambo layang2 - Idon't know what is the motive)

Selamat hari jadi Ibu


10 comments:

  1. wah tersenyum besday girl hari ini....hepi besday sis....makna 2layang-layang adalah tautan 2 hati antara ibu & ayahnya la...& bermaksud harapan anak agar parent dia tetap bersatu & terus di awangan melayang bersama..ewah,aku mnterjemahkan bahasa la pulak.

    wel..bestnya ada org bg hadiah..kte x nah dpt hadiah pun tiap kali besday...huhu

    hepi2 selalu ye kak lina

    ReplyDelete
  2. thanx mia...tu pun 1st time gak dpt hadiah baucer...syaza pun br 2 kali bg kad.. makna yg mia bg, mcm related kn..ank2 ni kn mcm layang2 ibu n ayah yg jd tukang kontrol nk tinggi ke nk rendah ke...thanx again mia

    ReplyDelete
  3. syoknya dpt hadiah voucher hikhik.. tgk makan2 pun best erk.. anak kiter kecik lg nk diajak pegi makan2..tunggu le 2thn lg kot...

    ReplyDelete
  4. heppy bezday...smoga panjang umur dan di murahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  5. heppy besday to u lina...meh dtg sini kju banje minum pelangi 3 rase....nih kju wat sndiri lagi special..hehe..pepon...moga berbahagia dan beroleh ketenangan selama-lamanya..berjaya dunia & akhirat dan jadi ibu,isteri dan anak yg solehan..amin..muah222

    ReplyDelete
  6. nini: 2le ..best dpt baucer tp blm guna lagi n serupa xdpt baucer sbb tempat yg len tu jauh dr pilah..membazir duit jek...

    @L.I.N.: tima kasih,

    kju: tima kasih atas ucapan n doa tu...nnt le klu nek pj ble kite contact..nnt tinggalkan no fon le kt email kite noradzlina.kamdani@gmail.com

    ReplyDelete
  7. eppy belated bday buat bday girl ..
    memang happy kalau bday dpt hadiah .. rasa diri dihargai dan diingati selalu ..

    dik .. akak kalau chicken chop tuh .. makan semua .. heheh x der kongsi2 nyer .. bukan aper ... x selalu makan kan .. ehekssss

    ReplyDelete
  8. kak lina...hepi besday...dh lewat ke kite wish ni...sorry ye...kalu lewat...moga panjang umur n murah rezeki slalu...

    ReplyDelete
  9. kak ieda: masalah nye ms tanya ode msg2 xmo...tp ble bende sampai dpn mata, masing2 nk ngap sama...

    Niena: thanx

    ReplyDelete