Pages

Monday, January 31, 2011

me n contest

INI n3 pakai gam UHU...so nk baca n3 yg len kene le scroll down tau...


SNTN...Say No To Nasi...contest!


ni copy paste dr cik aini nye blog tau...

aku rasa berat aku naik lagi la..
tgok pic pon dah xde keyakinan diri biler nk bergambar..
sries..aku kna buat sesuatu!!!

ottoke!! ape patut aku buat ni sebenarnyer...
pucuk pangkal sebenarnyer ialah hati kan..
kena kuat semangat biler nk diet ni..
aku berazam nk trunkn sampai ke 60kg pon dah ckupla..
berat terkini...88kg weh!! giler ni..

so so far aku ade terfikir nk buat kontes...


Say No To Nasi (SNTN)


sbb selalunyer biler dlam kontes akan buat betoi2 dan xkan rasa give up dgn mudah..
so adakah ini kontes terbaik yg ptut aku anjurkan...ade ke nk join? xpe..
yg penting aku kna berusaha cari peserta dulu..anda berminat ke?? kalau berminat...

ini cara2nya..
1.tinggalkan komen di bawah post ini.. dgn mnyatakan
a)nama samaran
b)berat terkini
c)blog korang

2.dah nama pertandingan..kena la ade ganjaran kan..so aku bercdg nk tiru cara k.zel masa anjurkan 99HTN tuh..so..RM10 untuk per person yg nk join..duit ni bukan untuk aku pon tapi untuk mereka yg menang nnti...kalo ade 3 org yg berjaya..kiter bahagi pada 3..kalau sorg je berjaya..hm alamatnnyer die sorang la bolot sume..pemenang dikira dari sudut berjaya or tidak die mngharungi hari2nya TANPA NASI...SETUJU?!

3. tempoh masa...ape kater kiter try 60hari dulu..means.dalam 2 bulan kiter cuba x mkn nasi langsung..ada berani? hahaha..

4. kena berlaku jujur la k...xmau tipu2..kalau anda dah termkn nasik..maka otomatik terbatal k...sku nk strict wat benda ni sbb nk outcome yg btoi2 berjaya..

5.so aper yg nk digantikan biler x mkn nasi ni? yg ni pndai2 korg la..leh rujuk kat mana2 web or articles pasai pengganti nasi ni...ada mcm2...jgn risau..

6.sebarang jenis ubat2 kurus ..adalah DILARANG! haha..

7. so tiap2 minggu update la kat blog korang dan nyatakan berat terkini korg time tu dan kalau rajin menu ape sepanjang seminggu tu bagi ganti nasi yg korang x amik..

8.jom!! kater nk kurus!! harus berkorban...biler beramai2 ni rasa syok die lain mcm sket..

ada berani!??????hehehe...kontest akan bermula bulan depan...bulan 01.12.2010 hingga 31.01.2011..jadinyer masih sempat nk ajak kawan2 sekolah,sepejabat dan sebelah korang untuk join contest SNTN ni..AYUH!!!!!!!!

27 comments:

  1. Tak bley..

    SKANG NASI ADALAH SANGAT SEDAP!!!

    ReplyDelete
  2. nasi ni mmg cepat buat naik badan...tp kalu makan sikit2 takper..yang penting avoid makanan bergoreng & yang manis2

    ReplyDelete
  3. PREMIUM BEAUTIFUL...SENANG JE NAK SLIM..INSTALLMENT PUN BLEH!!!

    ReplyDelete
  4. ahahhahaha akak paham perasaan mu dikkk
    yes .. akak sokong ..
    akak dari 65 nie nak turun 60 punn payah .. masa nak turunkan 78 ke 65 sekejapp jer ..

    cayuk2 .. :)

    ReplyDelete
  5. zel: aku fhm keadaan ko

    syira: meh sama2 insyaallah akn cuba kuat semangat

    posh: thanx 4 the advice

    munn: rs nye awk org kedua offer bende alah tu

    kak ieda: tul tu...skang sy FLUCTUATE la kak...ni kes xdisplin kn diri

    ReplyDelete
  6. yebbit: jom awk bole menang nye...kn awk the biggest loser this week

    ReplyDelete
  7. hehe...ade promo sni eh..maceh..susah2 jek:) neway..jom sama2...xpe k.zel mu mkn la nasi bnyk2..ahahahah(gelak jht) kami xmau dah....lalalala....berusaha gigih! ayuh!!!

    ReplyDelete
  8. nk try r...
    ade peraturan ketat x??
    skrg sgt bermain2 la dgn diet

    ReplyDelete
  9. aini: bkn la promo..tp pemberitahuan

    fidah: tgk arr blog aini tu fidah...plg ketat ialah xbole guna produk

    ReplyDelete
  10. hye kak lin. saye nak join jugak leh tak. hheheh ;p (saje buat2 tanye)

    ReplyDelete
  11. ezan g la cek kt aini nye blog tu...rsnye bole join lg

    ReplyDelete
  12. Salam... waaahh! nak joint2!! suke2! :D

    a)syafrina
    b)78kg...naek mendadak ni! huhu
    c)akusyafrina@blogspot.com

    *nk bayar cm ne ni? hehe

    ReplyDelete
  13. anisyafrina: dik, ko kene singgah blog akk aini tu utk join...akk cuma mempromo jek

    ReplyDelete
  14. hehe..yah!! dah HAMPIR sgt ni...so cek out latest info kat sini

    http://enichandiet.blogspot.com/2010/11/kehangatan-sntn.html

    ReplyDelete
  15. hehehe.... x perasan la.. ade perkataan copy paste kat atas... :p hehe.. tgh dok mengusha kak aini nye blog ni...

    ReplyDelete
  16. lin.... gudluck... akk tokleh laaaa... dok lapar nasi jer skang nie... waaa... nnt masuk blog baru akk ehhh... nnt tukar link ehhh... :-)

    ReplyDelete
  17. bagus ni I pun tengah pantang hehe

    ReplyDelete
  18. waduhh semangat kental tuh kak... tahniah tahniah... kite nih dah stat kije nanti kot br ade can nk kuruih.. la nih membantai cam tak hingat jerk! hikhikhik... haah kak da nak balik mesia da... hubby da abes study... :)

    ReplyDelete
  19. aku nak joinn ah..

    a)nama samaran = pearls
    b)berat terkini = 93kg.. asyik turun naik jerk..
    c)blog korang = http://pearlsweets.blogspot.com

    waa... aku join ker??? cam tak caya laa... hahah...

    ReplyDelete
  20. nk join gak...

    a)nama samaran:cekodok
    b)berat terkini: 63kg
    c)blog :hhtp://zurasaid.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nak join gak tapi CNY ada kenduri kawen, adik yg kawen so konpem termakan nasik... huhu..

    Nama samaran: Angelina Jolie (ahaks)
    berat terkini: 60kg (160cm)
    blog:http://mamidarisakeem.blogspot.com

    ReplyDelete