Pages

Saturday, November 27, 2010

Gieyana's LovE ConteST

SYARAT2 PENYERTAAN

Warganegara Malaysia dan semestinya mempunyai alamat di Malaysia.
mmg, sy mmg w.negara m'sia...dok kuala pilah


MESTI Menjadi follower blogku
sy dh folo

Buat 1 entry ringkas berkenaan contest nie dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini. (cth : Gieyana's LovE ConteST)
sy dh tinggalkan link n3 ringkas...sile skrol ke bawah yek thanx in advance

CUMA uploadkan 1 Keping Gambar anda yg paling unik/kreatif yg menggambarkan Kegembiraan/Cinta/Kasih-Sayang/Riang-ria dan semestinya adalah gambar anda sendiri yakni tidak dicilok gambar dari mana2 pemilik lain. (picture tidak semestinya anda bersama suami sahaja, gambar kegembiraan/riang-ria bersama anak2 pon di benarkan. Penyertaan dari pasangan kekasih adalah tidak diterima. Ini adalah utk mengelakkan dari terjadinya fitnah kelak.
ok

Pemenang akan dipilih berdasarkan Keunikkan gambar yg menggambarkan kegembiraan/Cinta/Kasih-Sayang/Riang-ria SERTA keputusan adalah muktamad
sy faham syarat ini & akan menghormati keputusan juri yg berhak menentukan pemenangnye

Contest bermula dari 23 Nov 2010 sehingga 6th Dec 2010 (12:00 pm) dan Pemenangnya akan diumumkan pada tarikh Anniversaryku..
xsabar nk tunggu keputusannye (mcm le bole menang kn...mana la tahu mgkn kali ini rezki sy plak he he he)

Kalau korang nak tag ok je.. :)dan pastikan rakan anda tahu ye..
ooo mcm nk TAG nnt sy buat kt bawah tu n let them know he he he

Hadiah akan dipostkan menggunakan courier service k!
WOW
terima kasih pihak PENGANJUR


    DAN The winner will get.....
    *
    *
    *
    The Moroccan Rose Perfume from Body Shop. (EDT 50ml)




Pn penganjur
sy pertaruhkan gambar ni
dgn pilihan dibuat oleh en FENDY suami sy

ms ni kami d COWBOY TOWN A FAMOSA MELAKA
7 Nov 2009
kami g Family Day yg dianjurkan oleh syarikat tempt suami bekerja
sy sgt takut ms nk bergambo dgn org utan ni he he he
seronok sgt w/pun sy takut gile...
takut org utan tu mengganas
habis sy

so dgn terJOINnye sy dlm contest ini
sy nk arr TAG
cekin
kak eynda
posh 76
nurul
mimy
syira





6 comments:

  1. Salam dear.. saya dh review..cuma bila sy link gmbar nie mcm kecik jer...kalau upload kasi enlarge sket leh x? sowi yer..nnt ckp penganjur byk songeh lak!but I ok punya..can give n take gitu..:D hahaha..

    ReplyDelete
  2. okeh kak lin..insyaAllah join

    ReplyDelete
  3. gieyana: nnt sy cari balik...sbb ni sy cilok dr fb sy..takut soft copy ntah ke mana but i'll look for it n reUPLOAD it back..thanx.
    klu x...pkai gambo nih je la he he he (or another opt tuka gambo..n i'll inform u thanx anyway

    cekin: jom

    ReplyDelete
  4. kak lin di tag juge..harap maklum..

    ReplyDelete
  5. dikk awat gamabar tuu mu pejam mateee ..
    tgh syokkk lahh tuuuu hehehehehe

    ReplyDelete