Pages

Sunday, October 31, 2010

" CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "

ni copy dr blog E.D.Y

Seperti yang dijanjikan...
Mari..mari...mari...
jom join contest ni...
2 contest dalam 1...

Memandangkan tuan punya blog baru lepas convo...
dan ada beberapa university pun baru habis/sedang convo...
aku nak buat contest pasal convo...


Syarat-syarat & Cara menyert ai :
1. Jadi follower blog ini.
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini.
3. Buat entry dengan tajuk " CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "

4. Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik

ATAU

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo..
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry ini.
6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain. (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang)


Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)

Updated : Gambar untuk hadiah2 click SINI.

*seorang peserta layak memenangi lebih dari 1 hadiah (jika menyertai kedua-dua kategori)



so ini le gambo convo sy yg x seberapa
13 ogos 2006
dr Universiti Malaya
Sarjana Muda Pendidikan Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (B.Ed.TESL Hons)

ank2 pun dh kua 2 org baru habis blajo hu hu hu


nk tag:
cekin
zel





Nuffnang Ads

6 comments:

  1. tq sbb join contest ni..tunggu keputusannya nnt k...mana tau rayban tu mmg ditakdirkan menjadi milik anda..hehe...good luck..:)

    ReplyDelete
  2. zaman aku konvo takde camera digital..
    zaman skang scanner lak takde..

    so, takde laaa gambar convo untuk sertai ini contest

    ReplyDelete
  3. salam kak, selamat bercontest yea..

    nanti syira buatkan satu n3 khas untuk akak..

    tunggu yea.

    ReplyDelete